1 Ağustos 2011 Pazartesi

Boyugüzel Termal Otel

Boyugüzel Termal Otel
Boyugüzel Termal Otel, Bursa'nın Çekirge semtinde yer almaktadır. Adından da anlaşılacağı üzere "termal otel" kategorisinde değerlendirilen Boyugüzel Termal Otel Bursa, Bursa'nın en büyük "termal otelleri" arasında yer almaktadır. Şimdi, Boyugüzel Termal Otel Bursa ile ilgili çeşitli bilgiler verelim ve tatilini bu otelde geçirmeyi planlayanlara yardımcı olalım.

Boyugüzel Termal Otel Bursa Tesislerinin Konumu

Boyugüzel Termal Otel Bursa, Çekirge'de bulunmaktadır. Çekirge merkezinden Boyugüzel Termal Otel Bursa tesislerine yürüyerek de varabilirsiniz. Denize 25 kilometre mesafede yer alan Boyugüzel Termal Otel Bursa, Yenişehir Hava Alanı'na da 55 kilometre mesafede bulunmaktadır. Kısacası Boyugüzel Termal Otel Bursa, konumu itibariyle de oldukça iyi bir yerde bulunmaktadır. Tatilini Boyugüzel Termal Otel Bursa bünyesinde yapmayı planlayanlar, şüphesiz ki Boyugüzel Termal Otel Bursa tesislerinin bu avantajlı konumunu da dikkate alacaklardır ve kararını ona göre vereceklerdir.

Boyugüzel Termal Otel Bursa Özellikleri

Boyugüzel Termal Otel Bursa tesislerinin en önemli özelliği, şüphesiz ki termal otel oluşudur. Boyugüzel Termal Otel Bursa içerisinde, diğer tüm termal otellerde olduğu gibi hamam bulunmaktadır. Boyugüzel Termal Otel Bursa bünyesinde yer alan hamam, jakuzilidir. Ayrıca bir adet değil; toplam iki adet jakuzili hamam bulunmaktadır. Bu da Boyugüzel Termal Otel Bursa dahilinde, daha fazla kişiye aynı anda hizmet verilebildiğinin bir göstergesidir. Erken rezervasyon otelleri içinde de yer alan Boyugüzel Termal Otel Bursa ile hem tatilinizi yapabilir hem de sağlığınız için çok önemli olan "termal otel" nimetlerinden faydalanabilirsiniz.

Boyugüzel Termal Otel Bursa dahilinde tatil yapmanız için "termal otel turları" da bulunmaktadır. "Termal otel turu" ile gelmek istemeyenler ise Boyugüzel Termal Otel Bursa tesislerine kendi arabası ya da imkanları ile ulaşabilirler. Yukarıda yer alan Boyugüzel Termal Otel Bursa konumu alt başlığında, Boyugüzel Termal Otel Bursa ile merkezi yerlerin birbirlerine ne kadar yakın olduğunu belirtmiştik.

Boyugüzel Termal Otel Bursa Odaları

Boyugüzel Termal Otel Bursa odaları, son teknoloji ile dizayn edilmiş lüks odalardır. Tatil yapmak isteyen bir kişinin ihtiyacı olan her şey, Boyugüzel Termal Otel Bursa odalarında yer almaktadır. Toplam 60 odası bulunan Boyugüzel Termal Otel Bursa tesislerindeki tüm odalarda, kablosuz internet bağlantısı (wireless) yer almaktadır. Wireless sayesinde, odanızdan istediğiniz kadar internete bağlanabilirsiniz; Boyugüzel Termal Otel Bursa bünyesinde tatilinizi yaparken, aynı zamanda gündemi takip edebilir, arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz.

Boyugüzel Termal Otel Bursa tesislerinin tamamında merkezi ısıtma sistemi bulunmaktadır. Bu sayede kışın tatilini yapmak isteyenler, soğuktan etkilenmeyecek ve Boyugüzel Termal Otel Bursa keyfini tekrar tekrar yaşayacaklardır. Boyugüzel Termal Otel Bursa merkezi ısıtma sistemi ile soğuğu hissetmeyeceksiniz bile...

Boyugüzel Termal Otel Bursa odalarının tamamında, saç kurutma makinesi, mini bar ve televizyon yer almaktadır. Bu hizmetleri ile Boyugüzel Termal Otel Bursa, çevresinde yer alan "termal oteller" ile ayrılmaktadır.

Boyugüzel Termal Otel Bursa,iş toplantıları için de oldukça uygun bir yerdir. İş toplantısı için gerekli olan tüm araç ve gereçlerin yer aldığı Boyugüzel Termal Otel Bursa, aynı anda 150'dan fazla kişinin toplantı yapabilmesini sağlayan olanaklara sahip bir oteldir. Bu yönüyle de değerlendirecek olursak Boyugüzel Termal Otel Bursa, çok amaçlı kullanabileceğiniz bir termal oteldir. "Bursa Boyugüzel Termal Otel", Bursa'nın en büyük termal otellerinden bir tanesidir.

Boyugüzel Termal Otel, sadece Bursa'da değil aynı zamanda tüm Türkiye'de ikamet etmekte olan müşterilerini bekliyor, siz de Boyugüzel Termal Otel Bursa dahilinde tatilinizi yapabilir, termal otel keyfini yaşayabilirsiniz; Boyugüzel Termal Otel Bursa çalışanları, sizlere en iyi hizmeti verebilmek için rezervasyon yapmanızı bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder