23 Eylül 2011 Cuma

Şamdan Termal Otel

Şamdan Termal Otel
Şamdan Termal Otel, Pamukkale içerisinde bulunan, termal otel keyfi yaşamak isteyenlere hizmet veren, lüks otellerimizden bir tanesidir. Şamdan Termal Otel Pamukkale, Türkiye'nin her yerinden ziyaretçiler ağırlamaktadır ve bu özelliği ile de Pamukkale otelleri içerisinde saygın bir konumda bulunmaktadır. Pamukkale tatili yapmak düşüncesinde olan kişiler, Şamdan Termal Otel Pamukkale tesislerinde keyif dolu bir tatil geçirebilirler. Üstelik bunun için pek de bir şey yapmanız gerekmiyor. Tek yapacağınız şey, Şamdan Termal Otel Pamukkale ilgilileri ile iletişime geçmek ve rezervasyon yaptırmak. Biz yine de tam anlamıyla ikna olmanız açısından, Şamdan Termal Otel Pamukkale tesisleri ile alakalı çeşitli bilgiler verelim ve nasıl bir otelde tatil yapacağınız hakkında sizleri bilgilendirelim.
Bu bilgilendirmeyi yaparken, sizlere aşağıdaki ana başlıklar üzerinden bilgi vereceğiz:
  • Şamdan Termal Otel Pamukkale tesislerinin Pamukkale otelleri arasındaki konumu ve yine Pamukkale içerisindeki coğrafi konumu.
  • Şamdan Termal Otel Pamukkale tesislerine ulaşımın hangi şekilde yapılabileceği, hava alanı ve terminal ile tesisler arasındaki mesafe.
  • Şamdan Termal Otel Pamukkale tesislerinin genel özellikleri ve otel içerisinde müşteriye sunulan hizmet ve avantajlar.
  • Odalar bazında, Şamdan Termal Otel Pamukkale tesislerinin değerlendirilmesi; Şamdan Termal Otel Pamukkale odalarında bulunanlar ve odaların nitelikleri.
  • Şamdan Termal Otel Pamukkale tesislerine nasıl eğlenilebileceği; tesis içerisindeki eğlenceler ve etkinliklerle ilgili bilgiler.

Yukarıdaki ana başlıklar üzerinden, Şamdan Termal Otel Pamukkale tesisleri ile alakalı bilgilendirmelerde bulunacağız.

Şamdan Termal Otel Pamukkale Tesislerinin Konum Bilgileri

Şamdan Termal Otel Pamukkale, Karahayıt'ta bulunmaktadır. Karahayıt, Pamukkale'deki termal kaynakların üzerinde kurulmuş bir beldedir. Karahayıt içerisinde yer alan Şamdan Termal Otel Pamukkale tesisleri, termal otel tatili yapmak isteyenler için özel dizayn ve inşa edilmiştir.
 

Şamdan Termal Otel Pamukkale Tesislerine Ulaşım

Ulaşım açısından değerlendirme yaptığımızda; karşımıza iki yol gelmektedir. Bir tanesi hava yolu; ki Çardak Hava Alanı'nın Şamdan Termal Otel Pamukkale tesislerine olan uzaklığı 70 kilometre kadardır. Diğeri ise kara yoludur; Pamukkale Terminali ile Şamdan Termal Otel Pamukkale arasındaki mesafe, 3 kilometre kadardır.

Şamdan Termal Otel Pamukkale Genel Nitelikleri

Şamdan Termal Otel Pamukkale, bir butik otel sayılmaktadır. Deluxe otel seçenekleri gibi butik oteller arasında da termal otel özelliği taşıyan oteller vardır. Butik otel hizmetinin sunulacağı Şamdan Termal Otel Pamukkale tesisleri, huzurlu bir tatil isteyenler için bire birdir. Türkiye'nin turizm cenneti olan Pamukkale'de bulunan Şamdan Termal Otel Pamukkale, tesis özellikleri ile de göz doldurmaktadır. Şamdan Termal Otel Pamukkale içerisinde termal havuz ve yine jakuzili olmak üzere yüzme havuzu bulunmaktadır.

Şamdan Termal Otel Pamukkale Odaları

Şamdan Termal Otel Pamukkale odaları içerisinde, termal su bulunmaktadır. Termal su, istisnasız olarak Şamdan Termal Otel Pamukkale odalarının tamamında bulunmaktadır. Odaların büyük bir kısmı balkonludur ve zemini halı kaplamadır. Yine Şamdan Termal Otel Pamukkale odalarında telefon, televizyon, mini bar ve saç kurutma makinesi gibi ihtiyaçlarınız da yer almaktadır.

Şamdan Termal Otel Pamukkale İçerisindeki Aktiviteler

Şamdan Termal Otel Pamukkale dahilinde, bir adet oyun salonu bulunmaktadır. Bu oyun salonunda dilediğinizce eğlenmek, sizin insiyatifinizdedir. Yine Şamdan Termal Otel Pamukkale müşterilerine özel olarak hizmet veren jakuzi de Şamdan Termal Otel Pamukkale içerisinde yer alan aktivitelerden sayılmaktadır.
Pamukkale Şamdan Termal Otel, termal otel keyfini yaşamak isteyen kişiler için inşa edilmiş, Pamukkale otelleri içerisinde adından söz ettiren, nezih bir tesistir. Termal otel turu dahilinde de Şamdan Termal Otel Pamukkale içerisinde konaklayabilir ve Şamdan Termal Otel tesislerinin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz; hemen harekete geçin ve Şamdan Termal Otel Pamukkale tatili için rezervasyon yaptırın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder