8 Şubat 2012 Çarşamba

Güre Saruhan Termal Otel

Güre Saruhan Termal Otel Sizlere Termal Oteller Farkını Yaşatacak!

Güre Saruhan Termal Otel
Güre Saruhan Termal Otel, Edremit otelleri içerisinde yer alan, Edremit tatili yapmak isteyen kişiler için son derece ideal bir tesistir. Güre Saruhan Termal Otel tesislerinde tatil yaparak, termal oteller dahilinde tatil yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda Ege otelleri arasında da bulunan Güre Saruhan Termal Otel tesisleri, bambaşka bir tatil düşleyen kişilerin hayallerini gerçeğe çevirmek için inşa edilmiştir. Termal oteller içerisinde tatil yapma fikri olan kişiler için Güre Saruhan Termal Otel tesisleri, son derece ideal bir tesistir. Siz de erken rezervasyon 2012 avantajlarından faydalanarak, Güre Saruhan Termal Otel tesislerinde mükemmel bir tatili çok ucuza elde edebilirsiniz; aynı zamanda termal oteller keyfini de sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Bunun için, haydi Edremit'e!

Edremit Otelleri ve Termal Oteller

Edremit, doğal güzellikleri ile ön plana çıkmış; özellikle son yıllarda çokça rağbet görmeye başlayan, Balıkesir'in şirin bir ilçesidir. Bir tatil ilçesi olan Edremit'te tatil yapmak için, hemen harekete geçmelisiniz ve Güre Saruhan Termal Otel tesislerinde erken rezervasyonyaptırmalısınız. Nitekim Edremit tatili yapanların yaşamış oldukları memnuniyeti, siz de yaşamalısınız, siz de sıradan tatillerin dışına çıkmalısınız.
Güre Saruhan Termal Otel tesisleri, Edremit'in en güzel yerlerinden birisine kurulmuş, nezih bir tesistir. Güre Saruhan Termal Otel tesislerinin konumundan ulaşımına, tesislerinden odalarına ve aktivitelerine kadar, merak ettiğiniz her şeyi, bu yazımızda bulmanız mümkün.

Güre Saruhan Termal Otel Nerededir ve Nasıl Ulaşırım?

Termal oteller keyfini yaşamak isteyen kişiler, Güre Saruhan Termal Otel tesislerine ulaşmak için Edremit'e gelebilirler. Edremit'in merkezinde bulunan Güre Saruhan Termal Otel tesislerinin denize olan uzaklığı, sadece 100 metre kadardır. Termal oteller farkını, Güre Saruhan Termal Otel tesislerinde yaşamak için haydi Edremit'e!
Güre Saruhan Termal Otel tesislerine ulaşım için, öncelikle Balıkesir'e gelmelisiniz. Termal oteller içerisinde kalmak için uzak illerden Balıkesir'e gelecekseniz, Edremit Körfez Hava Alanı üzerinden, 22 km mesafedeki Güre Saruhan Termal Otel tesislerine ulaşabilirsiniz ve Edremit oteller içerisinde keyif dolu bir tatil yapmaya başlayabilirsiniz. Akçay Terminali ile Güre Saruhan Termal Otel tesisleri arasında ise sadece 3 kilometrelik bir mesafe bulunmaktadır.

Güre Saruhan Termal Otel Tesisleri ve Odaları Nasıldır?

Güre Saruhan Termal Otel tesislerinin, toplamda 122 odası bulunmaktadır ve her odaya, 24 saat oda hizmeti bulunmaktadır. Açık ve kapalı havuzları da bulunan Güre Saruhan Termal Otel tesisleri, termal oteller keyfi yaşamak isteyenlere özel inşa edilmiştir. Nitekim otel içerisinde termal havuz bulunmaktadır; dileyenler sauna ve hamamlarda da vakit geçirebilmektedir.
Güre Saruhan Termal Otel odalarının tamamına, termal sıcak su verilmektedir. Bu şekilde, termal oteller farkını da yaşamış olursunuz. Ayrıca, tüm otel odalarında bulunması gereken televizyon, telefon, klima, mini bar, çalışma masası, emanet kasa, saç kurutma makinesi gibi ihtiyaçlar da odalarda bulunmaktadır. Deniz manzaralı odalarda, termal oteller ayrıcalıklarını yaşayın!

Güre Saruhan Termal Otel Aktiviteleri Nelerdir?

Çamur ve bitki banyosu ya da spa hizmetinden, Güre Saruhan Termal Otel tesislerinde faydalanabilirsiniz. Ayrıca diskoda eğlenmek de tamamen sizin tercihinizde.
  • Güre Saruhan Termal Otel ile termal oteller farkını yaşayın!
  • Termal oteller içerisinde tatil yaparak sağlıklı kalabilirsiniz!
  • Termal oteller ayrıcalığını görmek için Güre Saruhan Termal Otel tesislerine gelin!
Otel Güre Saruhan Termal, müthiş bir tatil fırsatı sizlere sunuyor. Termal otel turu kapsamında, erken rezervasyon da yaptırarak, Güre Saruhan Termal Otel içerisinde tatil yapabilir, termal oteller dahilinde tatil yapmanın ne kadar ayrıcalıklı bir durum olduğunu anlayabilirsiniz.

Güre Saruhan Termal Otel içerisinde, termal oteller ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder