23 Ağustos 2012 Perşembe

Pırıl Termal Otel

Termal Otellerde Tatil Yapmanın Keyfini Pırıl Termal Otel ile Yaşayın!

Pırıl Termal Otel
Pırıl Termal Otel, termal oteller tatili yapmayı planlayan kişiler için inşa edilmiş, kaliteli bir tesistir. Özellikle müşteri memnuniyetini esas alan kaliteli hizmetleri ile göz dolduran Pırıl Termal Otel, Çeşme'nin en özel, en gözde otellerinden bir tanesi haline gelmiştir. Çeşme spa otellerinde konaklamak isteyen ve aynı zamanda termal tatil planı olan kişilerin ilk aklına gelen otellerden bir tanesi de Pırıl Termal Otel tesisleridir. Çeşme tatilinizi daha zengin kılmak, lüks bir tatil yapmak isteyen kişileri Pırıl Termal Otel tesislerine davet ediyoruz. Erken rezervasyon sistemi sayesinde ucuz tatil olanaklarının da bulunduğu Pırıl Termal Otel'de tatil yapmak, önemli bir ayrıcalıktır. Bu ayrıcalığı sizler de yaşamalısınız sizler de dört dörtlük bir tatil gerçekleştirmelisiniz!


Termal Otellerde Tatil

Termal oteller, sağlık turizminin en önemli konaklama işletmeleridir. Türkiye'de Kültür ve TurizmBakanlığı'nın onayı ile hizmet veren termal oteller, sağlığına düşkün olan; özellikle romatizma gibi fiziksel hastalıklara sahip kişilerin sıkılıkla tatil yaptıkları, dinlendikleri tesislerdir. Termal oteller tatili yapan kişiler, yılın tüm yorgunluğunu atar ve ağrılarının da büyük bir kısmından kurtulmuş olur.
Pırıl Termal Otel, termal oteller farkını yaşayacak olan kişiler için ideal bir oteldir. Sizler de Pırıl Termal Otel tesislerinden yana tercihinizi kullanabilir, termal otel tatili yapmanın farkını en net şekilde görebilirsiniz.
  • Pırıl Termal Otel tesislerinde tatil yapmanın farkını görmek istiyorsanız hemen erken rezervasyon yaptırın!
  • Termal otellerde konaklamak gerçek bir ayrıcalık demektir, bu ayrıcalığı yaşamaya ne dersiniz?
  • Termal oteller, sağlıklı bir tatil için değişmez adreslerin başında geliyor!
Pırıl Termal Otel Konum ve Ulaşım Bilgileri

Çeşme'nin termal kaynakları ile meşhur Ilıca mevkiisinde kurulan Pırıl Termal Otel tesislerinin denize olan uzaklığı, 1 buçuk kilomerre kadardır. Ilıca'nın doğal güzellikleriyle baş başa, termal oteller farkını yaşamak isteyenleri Çeşme'ye, İzmir otellerinde konaklamaya çağırıyoruz.
Pırıl Termal Otel, yurt dışından ve uzak illerden gelecek olan kişiler için son derece uygun bir konumda inşa edilmiştir. Öyle ki, Adnan Menderes Hava Alanı'nın Pırıl Termal Otel tesislerine olan uzaklığı, sadece 80 km kadardır. Daha yakın illerden gelen ve otobüsten yana tercihini kullanan kişiler ise 500 metre ötedeki Ilıca Otobüs Terminali'nden Pırıl Termal Otel tesislerine ulaşabilirler.

Pırıl Termal Otel Tesisleri ve Odaları

140 odalı, 350 yataklı Pırıl Termal Otel, termal otellerde bulunması gereken her türlü olanağa sahiptir. Termal havuzundan dilediğiniz gibi yararlanabileceğiniz Pırıl Termal Otel tesislerinin restoranlarındaki yemeklere de hayran kalacaksınız. Türk hamamı, sauna ve spa gibi hizmetler, Pırıl Termal Otel tesislerinde en fazla tercih edilen olanaklardır.

Pırıl Termal Otel & Spa, kendinizi evinizde gibi hissedebileceğiniz odalarıyla da kalitesini ortaya koyuyor. Zeminin halı kaplama olduğu Pırıl Termal Otel odalarında balkon da bulunuyor. Ayrıca televizyon, klima, mini bar, saç kurutma makinesi, çalışma masası ve telefon gibi temel ihtiyaçlarınızın da yer aldığı odalarıyla Pırıl Termal Otel, termal oteller kalitesinden yararlanabileceğiniz başarılı bir oteldir.

Otel Pırıl Termal, İzmir otelleri deneyimi ve termal otel turu tecrübesi yaşamak isteyenler için de ideal özelliklerdedir. Siz de termal otellerde tatil yapmanın keyfini Pırıl Termal Otel tesisleri ile yaşamak için hemen harekete geçin!

Pırıl Termal Otel tesisleri, termal otel tatili yapmak isteyenler için özel hizmet veren kaliteli ve lüks bir konaklama işletmesidir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder