3 Haziran 2011 Cuma

Ömer Thermal Tatil Köyü

Yazın yemyeşil, kışın bembeyaz bir görüntüyle örtülü bir yerde tatil yapmak… Her mevsimin rengini kendine özgü doğallığında izleyebilmek…  Bir yandan termal sularında yüzerken bir yandan da aynı sularda tedavi olmak… Termal otel seçeneklerinin baya bir fazla olduğu tatil yerlerimizde Afyon Ömer Thermal Tatil Köyü ile bu güzellikleri bir bütün içinde yaşayabileceksiniz.

Afyon Ömer Thermal Tatil Köyü ile konaklama imkânlarınız geniştir. Dilerseniz standart odalarda dilerseniz yine seçenekleri fazla olan villalarda dileseniz de apart odalarda konaklayabileceksiniz.
Odalarınızda bulacağınız konforu yarım pansiyon konseptli Afyon Ömer Thermal Tatil Köyü restoranlarında da bulacaksınız. Açık büfe olan kahvaltınızı ve akşam yemeklerinizi şık Afyon Ömer Thermal Tatil Köyü restoranında yerken her akşam canlı müzik eşliğinde içeceklerinizi yudumlayabileceksiniz. 430 kişilik geniş Ömer Thermal Tatil Köyü restoranı dışında Lobi Bar ve Garden Bar’da da güzel tatlarda buluşabileceksiniz.

Tatil için konaklama ve damak tadı açısından yeterli bulacağınız Afyon Ömer Thermal Tatil Köyü aktiviteleri ile de tatil günlerinizi renklendirecektir. Yarı olimpik kaydıraklı yüzme havuzunda muhtemelen tatilinizin en eğlenceli dakikalarını geçireceksiniz. Çocuklarınız da aynı eğlenceyi Afyon Ömer Thermal Tatil Köyü çocuk havuzlarında, çocuk parkı ve çocuk oyun alanlarında yaşayabilecekler.

Ömer Thermal Tatil Köyü sizleri sağlık turizmi alanında da doktorlardan oluşan kadrosuyla ağırlamayı bekliyor. Siz Ömer Thermal Tatil Köyü sularında farklı rahatsızlıklarınız için sağlık ararken profesörlerden, uzman doktorlardan oluşan bu kadro da Ömer Thermal Tatil Köyü bünyesinde yanınızda olacak. Tedavi olacağınız ortamlar da Ömer Thermal Tatil Köyü ile eğlenceli olacaktır. Termal havuzlarda, kadın- erkek ayrı olan hamamlarda ve saunada sıcak sularda sağlık bulurken eğlenceli vakit de geçirebileceksiniz. Çamur banyosu, aroma terapi banyosu ve masaj gibi farklı seçenekleri de Afyon Ömer Thermal Tatil Köyü ile bulabileceksiniz.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder