3 Haziran 2011 Cuma

Balçova Termal Otel

İzmir’ de tatil deyince bu güzel şehrin yaz turizmi yüzü canlanır akıllarda; ancak bir başka yüzü daha vardır bu şehrin. Bulunduğu jeolojik yapı sebebiyle sıcak yeraltı sularına sahiptir İzmir ve termal tesisler açısından da zengindir. Bu termal tesislerin büyük kısmı Çeşme otelleri arasındadır; ancak en eski ve donanımlı olanı İzmir Balçova Termal Otel’ dir. Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi, kaplıcaları, yüzme havuzları ve aquaparkıyla İzmir Balçova Termal Otel birçok farklı yönüyle eksiksiz bir tatil yaşamanızı sağlayacaktır. Bunun yanında erken rezervasyon ile daha ekonomik tatil keyfi yapmanıza olanak verecektir.

Tarihte de tedavi amaçlı kullanılmış Agamemnon Kaplıcalarının modernize edilmiş halidir İzmir Balçova Termal Otel. Günümüzde ise uluslararası boyutta tescil edilmiş tedavi sistemi ile yurtdışından ciddi rakamlarda turist ağırlamaktadır.
Romatizmadan eklem rahatsızlıklarına, ortopedik rahatsızlıklardan rehabilitasyona kadar birçok hastalığın tedavisinde İzmir Balçova Termal Otel bünyesindeki kaplıca ve kür merkezi tavsiye edilmektedir. Tedavi olmanın yanında İzmir Balçova Termal Otel havuzlarında eğlenebileceksiniz de. Biri yarı olimpik bir kapalı ve biri açık olmak üzere üç havuzu olan İzmir Balçova Termal Otel bu açıdan da cazip olabilir.

Yalnızca tedavi için misafir olmak zorunda değilsiniz İzmir Balçova Termal Otel ev sahiplerine. İzmir Balçova Termal Otel sizi farklı aktiviteleri, restoranları ve aquaparkıyla da ağırlamayı beklemektedir. İzmir Balçova Termal Otel orman yürüyüş yollarında kahvaltı öncesi bol oksijenli bir havada yürüyüş yapıp sonra açık büfe eşliğinde kahvaltı yapabilirsiniz. Sonra basketbol, voleybol sahalarında ya da tenis kortunda spor yapabilirsiniz. Eğlence isterseniz de İzmir Balçova Termal Otel bünyesindeki Aquacity’ e gidebilir ve oradaki kaydıraklar, eğlence havuzları ve farklı animasyonlarla vakit geçirebilirsiniz. Hem eğlence hem sağlık amaçlı tercih edebileceğiniz İzmir Balçova Termal Otel ile hem yaz hem kış sezonunda memnun kalacağınız bir tatile çıkabilirsiniz.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder