17 Ağustos 2011 Çarşamba

Kervansaray Termal Otel

Kervansaray Termal Otel, Bursa'nın en büyük termal otellerinden bir tanesidir. Bursa otelleri içerisinden, termal otel tercihinde bulunmayı planlıyorsanız, Kervansaray Termal Otel Bursa tesisleri, tam da aradığınız kriterlere sahip bir otel. Bursa herşey dahil otel konseptini sunan otellerinin yanı sara termal otel seçenekleri ile de çok tercih edilir. Bu yazımızda, Kervansaray Termal Otel Bursa tesisleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulunacağız; bu sayede, Bursa'da termal otel arayanları ya da Kervansaray Termal Otel Bursa tesislerinde kalmaya kesin olarak vermiş kişileri bilgilendirmiş olacağız.
Kervansaray Termal Otel Bursa tesisleri ile alakalı, bu yazımızda hangi bilgileri vereceğimizden biraz bahsedelim. Öncelikle, Kervansaray Termal Otel Bursa tesislerinin Bursa ve Bursa otelleri içerisindeki konumundan söz edeceğiz, daha sonra yurt içi ve yurt dışından gelen tatilcilerin Kervansaray Termal Otel Bursa tesislerine nasıl ulaşabileceğini anlatacağız, ardından Kervansaray Termal Otel Bursa tesislerinin genel özelliklerini belirtip Kervansaray Termal Otel Bursa odalarında bulunanlardan söz edeceğiz. En nihayetinde de Kervansaray Termal Otel Bursa tesislerinde neden tatil yapmanız gerektiğinden bahsedip yazımızı sonlandıracağız.

Kervansaray Termal Otel Bursa Konumu ve Ulaşımı

Kervansaray Termal Otel Bursa, Bursa'ya bağlı Çekirge'nin merkezinde yer almaktadır. Çekirge, birçok termal kaplıcayı bünyesinde barındıran yerlerden bir tanesidir. Kervansaray Termal Otel Bursa tesisleri içerisinde de bu termal kaplıcalardan bulunmaktadır. 1984 yılında kurulan ve Bursa'nın en eski otellerinden bir tanesi olan Kervansaray Termal Otel Bursa, kaliteli hizmet vermek için tatilcileri bekliyor.
Bursa Hava Alanı'na 55 kilometre mesafede bulunan Kervansaray Termal Otel Bursa tesislerine, uçaktan indikten sonra da kolayca ulaşabilirsiniz. Özellikle yurt dışından gelen turistler, bir saat içerisinde Kervansaray Termal Otel Bursa tesislerinde olup termal kaplıcaların keyfini çıkarmaya başlayabilir.
Yurt içinden Kervansaray Termal Otel Bursa tesislerini tercih eden tatil severler ise, Bursa Terminali'ni kullanarak, Kervansaray Termal Otel Bursa tesislerine kolayca ulaşabilirler. Nitekim, Kervansaray Termal Otel Bursa ile Bursa Terminali arasındaki mesafe, sadece 11 kilometre kadardır. Yani, terminalde inen yolcular, çok kısa bir yolculuğun ardından Kervansaray Termal Otel Bursa içerisinde soluklanabilir, gerçek bir tatilin başlangıcını yapabilir.

Kervansaray Termal Otel Bursa Tesislerinin Genel Özellikleri

Kervansaray Termal Otel Bursa, özellikleri ve içerisinde bulundurdukları ile de Bursa otelleri içerisinde farklı bir konumda bulunmaktadır. Bu özelliklerden birkaç tanesini anlatalım.
Kervansaray Termal Otel Bursa tesislerinde iki adet restoran yer almaktadır. Bu restoranlardan birisi kapalıdır; diğeri ise açık olup terasta yer almaktadır. Otel aşçılarının yaptıkları yemeklere hayran kalacak, Kervansaray Termal Otel Bursa restoranlarında vakit geçirmeye bayılacaksınız.
Kervansaray Termal Otel Bursa, iki adet yüzme havuzuna sahiptir. Yüzme havuzları da tıpkı restoranlar gibi, açık ve kapalı şekildedir. Açık olanı, teras bölümünde yer almaktadır.
Kervansaray Termal Otel Bursa içerisinde yer alan termal hamamda, fizik tedavi merkezimiz yer almaktadır. Yine SPA hizmetinin de yer aldığı bu bölümde, var olan hastalıklarınızdan arınabilir, yepyeni bir başlangıç ile evinize dönebilirsiniz.

Kervansaray Termal Otel Bursa Odaları

Bir otel odasında ne olması gerekiyorsa, Kervansaray Termal Otel Bursa tesislerinde de onlar bulunmaktadır. Serinlemeniz için klima, uydu kanallarını da izleyebileceğiniz televizyon, yakınlarınızla görüşebileceğiniz telefon yer almaktadır. Kervansaray Termal Otel Bursa odalarının tamamında, kablosuz internet hattı bulunmaktadır. Yine mini barların da yer aldığı Kervansaray Termal Otel Bursa odaları, balkonludur ve tamamı özel dizayn edilmiştir.
Bursa Kervansaray Termal Otel tesislerine "termal otel turu" ile de gelebilirsiniz. Bursa tatili yapmayı planlayanlar için Kervansaray Termal Otel, biçilmiş kaftan gibidir; siz de termal kaplıcalara ihtiyaç duyuyorsanız Kervansaray Termal Otel Bursa tesislerinde tatilinizi yapabilir, iyi bir tatil için ilk adımı atabilirsiniz. Şimdiden iyi tatiller!

1 yorum: